DAGENS BILDE:

Det er ikke uvanlig, men i morges var det ganske så tydelig i Dalveien. Leveranser til butikk er ikke alltid like enkelt når både biler og skolebarn skal passere.,

Rundt klokken 07.45 var det leveranse til butikken hvor et vogntog også hadde med seg en større tilhenger.

,—

Jeg har en sønn som nettopp har syklet denne veien for noen minutter siden. Jeg svingte ned Dalveien etter å ha levert minste barn i barnehagen. Så i det jeg skal forsiktig kjøre gjennom den uoversiktlige hindringen i veien kommer det et barn på sykkel. Hadde jeg vært litt uoppmerksom så kunne det ha skjedd en ulykke. Heldigvis kjørte jeg så seint som mulig, forteller vedkommende som sendte bilder og som var nær ved å kjøre på en ung syklist.

Sistnevnte ble parkert langs veien, mens lastebilen rygget inn mot butikken. Samtidig kom det en rekke biler som skulle både ned i Goadalen og ut på Randabergveien.

Som man ser av bildene ble passering heller vanskelig. Det samme ble det for skoleelever som fikk en mer vanskelig vei til både å gå og bruke sykkel. Vedkommende som sendte bildene er oppgitt over hvordan man parkerer.

,—

Min egen sønn har syklet forbi her for 5 minutter siden. Jeg tenkte med skrekk hva som fort kunne skjedd med ham om noen kom i møte med ham da

. Her må det tas grep, for vi ser ofte dette i Dalveien, dessverre.,

Etter hvert skal butikken bli utbygd og da skal også forholdene for leveranser bli bedre.

De må nesten det, for i morges var det ikke bra i det hele tatt.