MEST LEST: Inge Bjørnerem overnattet i båten da det var meldt springflo. ||||

UKEBLIKK:

De siste syv dagene har det skjedd litt av hvert. Eskstremværet «Elsa» var innom og sørget for mye vann i sjøen.,

Det var varslet så mye springflo at Inge Bjørnerem fant ut at det beste var å ta noen folrholdsregler. Han har båt i Ryggstraen og bestemte seg for å overnatte i båten da vannet steg og steg. Vannet ble langt over normalen, men det ble ikke meldt om skader.

<strong>Her er artikkelen om da Inge overnattet i båten.</strong>,

I løpet av de siste syv dagene var det også andre saker vi skrev om. Artisten Hans Petter Hansen gikk bort. Den folkekjære artisten og skuespilleren bodde i mange år på Randaberg. Da han ble begravet i Randaberg kirke denne uka var kirken nærmest fullsatt.

<strong>LES: Tok farvel ned Hans Petter Hansen</strong>

En annen sak som ble godt lest var fra Øvre Grødem. Det er ennå noen år til, men når Coop byttes ut med Rema 1000 så skapes det interesse. I første etasje er det flere firma som holder til. Alle må ut, men det er ikke før om snaut fire år. Da skal Rema 1000 inn med butikk i hele underetasjen.

<strong>LES: Flere må ut når Rema 1000 skal inn</strong>

Andre artikler som også er godt lest er blant annet disse:

Og til slutt:

Det var en del snakk om kommunesammenslåing i slutten av uka. Først ut var Arbeiderpartiet i Stavanger som ønske nabosamtaler. Lørdag ble det vedtatt å ta videre. Men så kastet Frp Stavanger seg på. Det var noe som fikk Oddbjørn Leikvoll til å få nok. Han meldte seg ut av partiet i protest.

<strong>LES: Meldte seg ut av Frp i protest</strong>