UTVIDELSE:

Børge Bø og Kiwi ønsker en utvidelse av butikken i Goadalen, til 1250 kvadratmeter. Dette medfører tap av to boliger som allerede er kjøpt opp av Norgesgruppen.,

Skulle det bli utvidelse, vil det etter planen bli en moderne butikk hvor mer er lagt til rette, som også gjelder parkering.

Det har vært oppstartmøte for planene om utvidelse i kommunen, men det er så langt ikke så mye som er kommet videre.

– Et hovedmoment i planforslaget er fokus på den trafikale situasjonen og trafikksikkerhet for alle trafikantgrupper (gående, syklende, bil (kunder og beboere) og varelevering). Det er i dag utflytende og må strammes opp, sier Tonje K. Doolan i Randaberg kommune til Randaberg24.

Dagens bygning fremstår som slitt og lite innbydende. I forbindelse med utvidelsen vil hele bygget få en utvendig oppgradering med utgangspunkt i Kiwi sin mal. Dette skal etter planen gi hele området et visuelt løft.

– Ellers er det, som i alle reguleringsplaner, fokus på at planen skal gi noe tilbake til området. Dette er et boligområde, så det er spesielt viktig at beboere blir godt ivaretatt og får en god (bedre) bokvalitet som følge av planforslaget.