JOBBER:

Det finnes en rekke jobbmuligheter du kan søke på, som i Randaberg kommune.,

Det er noen uker siden rektor Petter Hagen sa opp sin jobb for å overta som kommunalsjef for oppvekst. Nå er rektorstillingen ved Harestad skole lyst ut, men søknadsfrist den 19. august. Søknaden går gjennom firmaet Personalhuset Search & Selection Stavanger.

Per Blikra er kommunens økonomisjef, men skal etter hvert over i pensjonistenes rekker. Stillingen som ny økonomisjef har ligget ute et par uker allerede, men søknadsfristen går ikke ut før 12. august. Også den stillingen går gjennom Personalhuset Search & Selection Stavanger.

Er du kvelifisert til å søke som lærling, da finnes det en lærlingejobb hos Stena Recykling i Mekjarvik.

Det finnes også andre muligheter, som daglig leder i Vistnes Regnskap AS. – Vistnes Regnskap består i dag av 10 dyktige medarbeidere og en variert og veletablert kundemasse. Vi har god bredde i vår kompetanse og gjennomfører regnskaps og rådgivningsoppdrag for små og mellomstore bedrifter, heter det i stillingsannonsen.

Det finnes også andre ledige stillinger innen kommunen, som i barnehagesektoren. Det er blant annet ledig vikariat som pedagogisk leder i Vistestølen barnehage.

Også ved Randaberg sykehjem er det ledig stilling, som sykepleier.