JULEPYNT:

Det er mange som er litt tidlig ute dette året i forbindelse med jul. Allerede i slutten av november kunne vi skimte steder i kommunen det var pyntet med flott belysning og til og med nisser rundt i hager og annet.,Den siste uka kan vi også si at det nok har tatt mer av, for det lyser flott over alt -

eller nesten over alt.

Kjører man Torvmyrveien kommer man som kjent til det nye helsesenteret. Der bor det ikke en eneste person, men pynt har de fått til, hvor det blant annet lyser fra flere juletrær og i vinduer. Bra!

Kjører man noen få meter bort i gata passerer man både Vardheim og DPS-bygget.

Her bor det folk, men det savnes noe - for man får ikke akkurat snev av julestemning når man kjører forbi. Det står riktignok et par lys i et par-tre vinduer, men julestemningen stopper der.

Går det ikke an å gjøre det litt mer koselig for de eldre som bor der?

Randaberg24 har fått flere henvendelser om dette de siste dagene, men hadde ikke tenkt å skrive om det.

Når dag ble til kveld og mørket senket seg ble det likevel til at bygningen ble passert.

Det ser trist ut der hvor de eldre bor !

Det kan godt være det er deres eget ansvar å pynte, det vet ikke jeg. En trist og kjedelig murbygning eller to er det folk ser, ikke julepynt man lett kunne dekorert med.

Det finnes svært billig julepynt å få kjøpt - forslaget er herved å bruke noen hundrelapper på litt julestemning.

Om det så er kommunen som må betale de få kronene, så er det helt sikkert verdt prisen - nemlig å glede de som bor i de to byggene, som i julestria bare fremstår som kjedelige.

Det er ikke for sent - så jeg håper når vi neste gang kjører forbi at det er adskillig bedre enn i dag. Det skal forresten ikke mye til.

Per Thime,Redaktør, Randaberg24