|||Einar M. Hanasand har fått nytt om terrenginngrep og arkeologiske registreringer på Sande.

UKENS MEST LESTE:

I Randaberg er det tradisjon å være tidlig på farten når det kommer til både poteter og salat.,

Denne uka var det Torleif Todnem som fikk satt poteter på Todnem. – Vi er en uke eller halvannen senere enn tidligere, men potetene bør være klar for servering til 17. mai, sier Torleif Todnem.

Artikkelen sto på trykk fredag ettermiddag og ble lest av flere tusen brukere.

<strong>LES ARTIKKELEN HER</strong>

Koronaviruset er noe som opptar mange, også her i kommunen. Kommuneoverlege Ole Bernt Lenning bekreftet at det var en person i Randaberg i hjemmekaratene etter mistanke om koronasmitte. Også dette var på fredag.

Kommuneoverlege Ole Bernt Lenning.

<strong>LES ARTIKKELEN HER</strong>

Den tredje mest leste saken dreier seg om det samme, men på en litt annen måte. Jan Ove Valen fra Randaberg er sammen med elleve andre fra Randaberg på skiferie. Snart er det hjem igjen, men for hans del blir det rett i karantene i 14 dager. Det har arbeidsgiver bestemt i forbindelse med koronaviruset.

<strong>LES ARTIKKELEN HER</strong>

Den fjerde mest leste dreier seg om salg. Monica Bergsaker satte seg en plan – den skulle vare i fem år. Hun driver salongen Hud & Harmoni i sentrum, men nå skal hun selge.

<strong>LES ARTIKKELEN HER</strong>

Vi tar også med artikkelen som er på femteplass. Randaberg24 skrev om salatprodusent Einar M. Hanasand denne uka. Høsten 2017 søkte han om produksjonstilskudd til foretakets grønnsaks- produksjon. Beregnet tilskuddsbeløp utgjorde totalt kr 1 347 340, hvorav areal- og kulturlandskapstilskuddet var kr 1 232 340. Kommunen satte foten ned og Einar Hanasand mottok ikke penger. Nå har departementet satt foten ned overfor både fylkesmann og kommune.

<strong>LES ARTIKKELEN HER</strong>

Foto: Einar M. Hanasand fikk medhold i departementet. FOTO: Per Thime, (arkivbilde Rogalands Avis)