Iven Austbø og spillerne i Viking har fått ny terminliste.

KARANTENE:

Iven Austbø fra Randaberg, og de andre Vikingspillerne er satt i karantene. Årsaken er at Veton Berisha har testet positivt for covid-19. Dette innebærer at Vikings kamper mot Odd 18. oktober og Haugesund 25. oktober vil måtte utsettes. NFF vil komme tilbake til når kampene skal spilles.,

Han har ikke opplevd noen symptomer i forkant av testingen, men er blitt testet grunnet nærkontakt med smittet person gjort kjent tirsdag kveld.

Spilleren har fortsatt ingen symptomer og er satt i isolasjon fra og med i dag. Grunnet hans deltakelse i trening mandag og tirsdag, må nå hele spillergruppen i Viking Fotball i karantene.

- Her er det en person som har testet positivt. Vedkommende er en av flere i en familie, og det er foreløpig ingenting som tyder på at dette har opprinnelse fra fotballen. Vi har startet smittesporing, undersøker dette videre og setter alle som har hatt kontakt med vedkommende i karantene og tester bredt, sier smittevernoverlege i Stavanger Kommune, Runar Johannessen.

Daglig leder i Viking FK, Eirik Bjørnø forteller at klubben er i dialog med NFF om veien videre.

- Vi har informert spillere og øvrige ansatte nå i kveld. Nå jobber vi sammen med de nødvendige instanser for å legge en plan for de neste dagene. Først og fremst håper vi Veton kommer igjennom dette på en god måte, så skal vi finne gode løsninger de neste ukene, sier Bjørnø.