NÆRINGSLIV:

Det er en måned siden Asgeir Paulen tok over sjefsstillingen på det lokale Vinmonopolet etter Torfinn Jåsund. Selv om Paulen har jobbet på en rekke Vinmonopol siden 2020, innrømmer han at det er mye mer krevende å være sjef.,

— Det har vært mye nytt å lære, men utviklinga innen teknologi og tilføring av nye varer i Vinmonopolets lister så blir ein jo aldri heilt utlært, heldigvis, sier Asgeir Paulen og legger til.

— Men takket være et gode arbeidsmiljøet og det gode teamet mitt, så har overgangen fra å være ansatt til å bli sjef vært en lek.

Det er per. dags dato 7 ansatte på det lokale Vinmonopolet og de aller fleste kundene savner Jåsund.

— Kommer jo kunder innom rett som det er å spør etter Torfinn. Han vil nok bli savnet fremover, men forhåpentligvis klarar å hoppe sånn nokolunde etter Wirkola.

Alkoholfritt alternativ er noe Paulen slår et slag for. Han skammer seg ikke over å selge alkoholinnholdig drikke, men pleier som regel å anbefale hyllen med det store utvalget av drikke fri for alkohol. En hylle det lokale polet har tenkt å utvide med tiden.

— Det er så mye bra alkoholfritt på markedet, noe for enhver smak, avslutter Paulen som stortrives på sin nye arbeidsplass, avslutter Paulen.