|Rektor Petter Hagen er en av søkerne til stillingen som Kommunalsjef oppvekst i Randaberg. |||Det er ikke mer enn 14 dager igjen for elevene før det er sommerferie. |

SKOLE:

Det er ikke tilbake til den helt normale hverdagen på skolen, men i morges klokken 08.15 kom de første elevene tilbake til Harestad skole.,

– Det er kjekt å ha elevene tilbake på skolen, sa rektor Petter Hagen, mens han ønsket dem velkommen ved en av inngangene til skolen.

Både den gamle og den nye skole en tatt i bruk når de fire trinnene skal tilbake på skolebenken. Det er langt over en måned siden skolene her i landet ble stengt ned som følge av koronapandemien.

– Det blir ikke helt normalt, for elevene skal være mye utendørs. Rundt området her det også delt inn i forskjellige soner, forteller Hagen.

Nå venter det en litt annerledes hverdag, men elevene er i det minste tilbake - de minste elevene.

For alle andre på grunnskolen må vente lenger, og det er høyst uvisst når de får, eller om det blir skole for dem mellom 5. og 10. trinn denne våren.

– Jeg er optimist og tror dette skal gå bra. Når de andre elevene er tilbake vet vi jo ikke, men mitt tips er at det blir skole for alle i grunnskolen etter 17. mai.

<img class="alignleft size-full wp-image-10175" src="https://randaberg24.wpengine.com/content/uploads/2020/04/DSC_7802.jpg" alt="" width="4176" height="2784" >

En av dem som var tilbake på skolen var Tinus, i 4B.

– Dette er noe jeg har gledet meg til. Det har vært kjekt å være hjemme, men jeg savner jo klassekameratene mine. Nå gleder jeg meg til å komme tilbake til skolen, sa han til Randaberg 24 mens han ventet på de andre. Selv var han forholdsvis tidlig ute og var en av de første som ventet på gjenåpning av Harestad skole.