SKJENKING:

I forbindelse med felles bestemmelser mellom Randaberg, Sola og Sandnes er det muligheter for åpning av skjenkesteder førstkommende fredag. Det skjer dersom det ikke skjer betydelige endringer i smittebildet i de tre kommunene.,

I Randaberg har det ikke vært smitte på 14 dager og kommunen er således for øyeblikket grønn.

Landsbypuben kan dermed åpne, hvis vedtaket blir gjort.

Det har Kjell Gunnar Viste imidlertid ikke tenkt å gjøre, med servering av alkohol.

— Det stemmer det. Vi har hatt møte med personalet som jobber på puben og har kommet fram til at vi ikke skal åpne opp for skjenking av alkohol, selv om Randaberg kommune skulle gå inn for det fra fredag, sier Viste til Randaberg24.

https://randaberg24.wpengine.com/2021/01/26/barn-og-unge-prioriteres-treningssentrene-kan-apne-opp/

I det betyr det ikke at puben skal holde stengt, for ved fotballkamper fremover vil det fortsatt være mulig med både pizza og alkoholfri drikke.

— Når det settes skjenkestopp klokken 22 så ser vi det ikke som aktuelt, men dette dreier seg også om noe annet enn det. Her på puben ønsker vi å være solidariske med Stavanger som har sagt nei til å åpne opp for skjenking av alkohol. Når ting etter hvert blir mer normalt, som at også Stavanger åpner opp, så skal vi følge etter.

Han legger til at han ikke er uenig i vedtaket som trolig kommer, men han ønsker heller ikke pendling fra byen til pub i Randaberg i disse tider.