Det inviteres til visning i Ryggstraen Park. |

VISNING:

— Vi skal selvsagt gjøre dette etter alt som er av regler, hvor publikum blir tatt imot i den ytre garasjen for registrering og oppdeling per familie eller i mindre grupper, fire til seks personer, sier Per Inge Hamre til Randaberg24.,

Det er allerede flyttet inn en del beboere i Ryggstraen Park, men det er altså plass til flere. Ryggstraen Park er ett av flere byggeprosjekter i kommunen for tiden.

— Vi har fått arrangementet godkjent av kommuneoverlegen i Randaberg og gjør dette på en sikker og god måte.

Datoen er 1. november og det skjer fra søndag formiddag. Også i mars hadde utbyggerne planlagt visning, men den forsvant med koronaen da landet ble stengt ned.

— En person viser en gruppe rundt i leilighetene etter en gitt rekkefølge. For eksempel kan en gruppe starte i A bygget og en i B bygget og deretter bytte om på visning av bygg. Hvis det er ønskelig blir gruppen også med inn i C bygget for en omvisning. Her blir det egne gruppeledere fra som gjennomfører visning etter gitt rekkefølge.

På omvisningen er det en rekke leiligheter som er klare for å vises frem. Dette er leiligheter i A- og B-bygget, men det er også en rekke leiligheter som er for selg i C-bygget.