Reidun Irene Bjordal er leder for ferieklubben ved Vistnestunet. Det blir populært også denne sommeren - og nå setter man opp en ekstra ferieuke for barna som melder seg på.

VISTNESTUNET:

Tidligere har kommunen også tenkt å bruke to uker med ferieklubb, men har hatt problemer med å fylle opp den siste uka.,

I sommer derimot snur man seg rundt, rydder plass og setter i gang med påmelding til den ekstra ferieuka - den som skal arrangeres i uke 28.

— Vanligvis har vi hatt problemer med å fylle opp flere uker enn den første i juli, så vi har i noen år justert tilbudet etter etterspørselen, og bare hatt ferieklubb den aller første uken i juli. Vi erfarer imidlertid (som så mange andre) at ting ikke er som de pleier nå, så i år var interessen for den ene uken vi la ut, helt enorm. Den ble fulltegnet i løpet av tre dager, og ventelisten var lang, forteller Reidun Irene Bjordal til Randaberg24.

Den siste tiden har man derfor snakket internt i kommunen. Nå er det enighet om en ekstra uke med hyggelige aktiviteter og opplevelser for barna som melder seg på. Om det blir likt som den første uken er man ennå ikke helt i mål med, det kan bli noen justeringer, men garantert gøy for barna.

Det er for den ekstra ferieuka allerede en del som har fått tilbud. Ventelistene var nemlig lange.

— De som står på venteliste har fått tilbud om plass i den nye uken. Men, dersom det er noen som ønsker å få direkte beskjed på e-post med lenke til påmelding, kan de sende e-post til meg allerede nå. De vil få beskjed så snart den er klar.

Som en service tar vi med mailadressen: rib@randaberg.kommune.no.