OMSETNING:

I flere år har puben i Randaberg drevet i motbakke, men nå er resultatbøkene klare for 2019.,

De viser at for første gang siden 2013 har Kjell Gunnar Viste og Pubben AS levert et overskudd - og omsetningen har økt.

I 2019 omsatte den lokale puben på hjørnet for 2,73 millioner kroner - noe som også var en økning fra året før. Da var omsetningen på 2,23 millioner kroner.

I løpet av fjoråret har man også snudd årsresultatet - til det positive. Mens man i 2018 hadde et minusresultat på 385.000 kroner, så hadde man i 2019 et plussresultat på kroner 21.000.

— Det er klart vi er fornøyd med å ha klart å snu utviklingen, mye takket være lokalbefolkningen som ser nytte og hygge i å ha en lokal pub som dette, sier Kjell Gunnar Viste til Randaberg24.

Tidligere har det også vært kjent at man i løpet av 2020, til tross for koronakrisen, også har merket en stigning i programmet.

— Til tross for kortere antall åpningstimer har vi klart å ta igjen en god del og vi ligger akkurat nå godt foran forrige år.

En av årsakene til det er blant annet at flere unge velger den lokale puben.

— Det er jo slik at mange i dag ikke reiser til byen, gitt åpningstidene som er. Vi har mange nye ansikter innom til en hver tid, unge og eldre som vi ikke har sett før. Det positive er at de fortsetter å komme innom til oss.