KONSERT:

— Tenk dere den starten på sommeren da. Her kommer Maria Mena og får den utsikten ut mot havet. Det blir en real kick-start på sommeren, sier Per Erik Haga og Morten Andersen.,

De to drar i gang noe helt nytt, nemlig Randabergfjellet-Live. I kveld presenterte de første artist, nemlig Maria Mena.

— Vi gleder oss helt sykt til dette - og satser på at mange andre også gjør det. Dette er en artist vi har drømt om å få til Randaberg lenge. Når hun var med på «Hver gang vi møtes» på TV2, sendte jeg meldinger til Morten at hun må vi ha på plass. Det klarte vi, sier Haga.

Det er altså på Randabergfjellet det skal skje i sommer. Stedet er ikke valgt tilfeldig.

— Dette er jo noe Randaberg kommune har overtatt store deler av. Vi har god kontakt med blant annet speiderne som disponerer en del av lokalene her oppe. Speiderne skal vi samarbeide med og de er vanvittig positive, sier Morten Andersen.

Konserten den 18, juni skal være utendørs. Scenen som skal opp får havet som bakgrunn - og publikum ligger an til å nyte godt av utsikten.

— Her kommer Byfjorden i bakgrunnen og drømmen er selvsagt fint vær og 20 grader, sier de to.

Videre forteller de at det skal settes opp shuttlebuss fra sentrum, både til og fra konserten.

<img class="alignnone size-full wp-image-39054" src="https://randaberg24.wpengine.com/content/uploads/2021/04/DSC_9725.jpg" alt="" width="5568" height="3712" >

— Det blir også en flink oppvarmer som kommer, nemlig «up and coming» SKAAR. Hun kommer fra Stord og var blant annet nominert til Spellemannsprisen i 2020 i klassen pop, sier Andersen.

Når det kommer til antall tilhørere man kan ha på Randabergfjellet denne dagen så er det i øyeblikket usikkert. Hadde konserten vært i dag ville tallet vært 200.

— Billettsalget starter allerede i morgen og vi legger da ut 200 billetter. Vi håper selvsagt på ytterligere bedre tider, slik at vi etter hvert kan åpne opp for opp mot 500 personer, men det vet vi ikke nå.