MUSIKK:

Det er Bård Halsne som er på gang med en ny sang, spilt inn i flotte omgivelser på Sandestranden.,—

«Som nå som nå»

er en egenkomponert låt hvorav samarbeid med artisten Stina Kjelstad, og tekstforfatter Ingvar Hovland, sier Bård Halsne i en pressemelding.

Når den kommer 1. april vil den bli å finne på ulike strømmetjenester - og som musikkvideo.

Denne gang er han ikke alene, men har med seg Stina Kjelstad fra Toten. Sistnevnte har tre album bak seg før hun tok turen til Randaberg for å bli med på Halsnes siste prosjekt. Stina er også aktiv I gruppa «songs from the sea».

Året 2020 ble spesielt også for alle dem som forsøker seg innen musikk. Heller ikke der var det normale tilstander, men Bård Halsne fikk gjennomført noe, som stream fra kulturscenen.

Hele musikkvideoen kan du se 1. april.

LITT FAKTA:,,Bård Halsne har som gitarist og sanger/låtskriver deltatt i ulike band/ensembler, og vært delaktig i utgivelser og konsepter som Silver voices, Helldorado, Sonic Beat Boom, Bård & Børre band, Hans Williamsen & avløysarane, for å nevne noen.,Bård er altså på ingen måte en nykommer i musikklivet, men det var høsten 2019 han først kom ut med plate under eget navn.,«Eg har mitt blod» er tittelen på hans forrige utgivelse med 9 selvskrevne sanger.,Platen og konsertene han har hatt sammen med sitt band, har fått gode anmeldelser både lokalt og nasjonalt.,