UTLANDET:

Lina Strandvåg Nagell vokste opp på Grødem, gikk sine barne- og ungdomsskoleår på Grødem skole og gikk så på Kongsgård videregående skole. Ved en ren tilfeldighet ente hun opp i Brussel, der var hun utplassert ett halvt år som praktikant i FN. Siden tok hun en master i internasjonal lov i Belgia og en master i energipolitikk i Eurasia, Russland.,

— Jeg angrer ikke et sekund på valgene mine, men var ganske så nervøs første gang jeg satte meg på flyet til Brussel, sier Lina Strandvåg Nagell.

I tillegg til å ha studert i Norge, Belgia og Russland, har randabergbuen vært på utveksling i Australia og USA, det er med andre ord en drøss av land Line Strandvåg Nagell har opplevd. Nå er hun bosatt i Brussel og har ingen planer om å flytte tilbake med det første.

— Jeg stortrives her og har mitt nettverk her. Savner selvfølgelig familie og venner på Randaberg, derfor er jeg veldig glad for fortsatt å feire høytider og ferier i Norge. Det er nok flere relevante arbeidsplasser i regionene nå som det er stort fokus på bærekraft, men så kommer det an på om det ligger i kortene for fremtiden.

I fritiden pleier Lina Strandvåg Nagell å være sosial, men lockdown har delvis satt en stopper for hverdagslivet for randabergbuen. Nå gleder hun seg til å igjen kunne møte folk, spise god mat ute og dra på konserter, samt få med seg faglige seminarer.

— For tiden holder jeg på å lære meg fransk og koser meg her i Belgia. Når det kommer til levestandard er den ganske god her nede. Det er ikke store forskjellen fra Randaberg sånn sett, men litt er det jo, avslutter Lina Strandvåg Nagell.