KONSERT: I kveld står Marion Ravn på scenen på torget i Randaberg sentrum. Det finnes fortsatt noen billetter igjen til konserten.

LANDSBYFESTEN:

— Vi fortsetter festen og gleder oss til Marion Ravn kommer i teltet på torget, sier Morten Andersen i Alive Produksjoner.,

Sammen med Per Erik Haga i PS Selskapsutleie står de som arrangører for trivelige kvelder i sentrum. Torsdag kveld var det to godt besøkte show med Hans Morten Hansen.

Fakta Marion Ravn:Hun ble kjent via sin deltakelse i duoen M2M sammen med Marit Larsen. M2M ble oppløst i 2002.,I 2005 slo hun gjennom som soloartist med albumet Here I Am, og særlig singelen «Break You», som er hentet fra dette albumet. Hun sang duett med Meat Loaf på låten «It's All Coming Back To Me Now» som er fra Meat Loafs album Bat Out of Hell III (2006). Låten nådde førsteplass på VG-lista og lå på listen i 21 uker. Hun turnerte store deler av verden for å promotere albumet.,Kilde: Wikipedia

Sistnevnte leverte varene - til terningkast 6, sånn omtrent.

— I kveld er det Marion Ravn sin tur til å vise seg frem for randabergbuen. I går var hun i Kopervik, Randaberg i dag og Jørpeland i morgen. Vi har noen billetter igjen, som selges på nett, men skulle det være igjen like før konserten så kan man også kjøpe der.

Man åpner opp teltet klokken 18, mens Ravn kommer på scenen en stund etter det.

— Selv om det er innendørs i telt, ser jeg at det er meldt godt vær også i kveld. Vi har et flott uteområde som er laget til hvor folk kan være sosiale og kose seg sammen, sier Andersen.

PS!

Det er også billetter igjen til lørdagens første konsert med The September When.,

— Det er noen billetter også her, og til oppvarming stiller Åge Sten Nilsen.