PRISUTDELINGER:

Det er ved ordførers nytteårsmottakelse det skal skje. Da skal det nemlig deles ut en rekke priser i kommunen.,

Det er for en del av disse mulig å nominere din kandidat. Nå inviterer kommunen virksomheter, organisasjoner og enkeltpersoner til å fremme forslag til verdige kandidater til blant annet Årets bedrift 2021.

Kriterier som er vesentlige for vurderingen er:,, Bedriftsøkonomiske forhold og profilering., Produktutvikling, innovasjon og markedsføring., Betydning for lokalsamfunn og næringsmiljø., Sikkerhet, trivsel og miljø på arbeidsplassen., Likestilling., Vilje til å legge til rette for yrkesvalghemmede., Gi kommunen et positivt omdømme.,,

Her kan du lese mer om prisen og se tidligere vinnnere.

Det er også andre forslag som kan sendes til kommunen:

Kjenner du noen som fortjener kulturprisen? 25.oktober er fristen for å foreslå kandidater for 2021!

Knut Straumstøyl mottok den første Kulturprisen i 1982. Den er delt ut hvert år siden.Nå kan du komme med forslag til kandidater for kulturpris nr 40 i rekken! Frist for å sende inn forslag er 25.oktober.

Randaberg kommunes kulturpris kan tildeles enkeltpersoner eller organisasjoner som har gjort en stor innsats på kulturområdet i Randaberg. Les mer, og send inn forslag på kandidater her: https://randaberg.kommune.no/innhold/kultur-idrett-fritid/kulturpris/

Randaberg kommunes kulturstipend 2021 – Søknadsfrist 25.oktober.

Randaberg kommune deler årlig ut kulturstipend med formål å stimulere til fortsatt utvikling og innsats innenfor kulturområdet i kommunen.

Stipendet er på inntil kr 25 000. Søknadsfrist er 25.oktober 2020.

Les mer og send din søknad her: https://randaberg.kommune.no/innhold/kultur-idrett-fritid/kulturstipend/