JULEMARKED:

Når det arrangeres julemarked er det alltid en god del ting man kan gjøre, enten i form av aktiviteter eller annet.,

Mette Woll er ivrig innen håndarbeid - i forskjellige former hver eneste dag. Hvert år er hun å se på ulike messer som har med nettopp det å gjøre.

— Det siste året har det vært svært lite på grunn av pandemien, men nå er jeg tilbake med noe av det jeg lager, sier hun.

https://randaberg24.no/2021/11/20/video-endelig-var-det-skikkelig-julemarked-pa-tunet-selv-hesten-var-med/

Hun er en av flere som selger sine varer på Vistnestunet under årets julemarked.

— Alt du ser er noe jeg har laget selv. Gjennom 40 år har jeg holdt på med ulikt håndarbeid og noe av utvalget har jeg med meg her i dag, forteller hun videre.

Woll sier at Vistnestunet er hennes favorittsted å være i forbindelse med messer.

— Det er mange messer som er større enn dette, men her er det så koselig å være. Det er et lite og intimt område med de gamle byggene som utmerker seg. I tillegg møter jeg veldig mange kjekke folk.

På de tre bordene, pluss stativ, som hun har med seg ligger og henger det haugevis av ulike produkter hun selv har laget.

— Jeg jobber også innen dette, men jeg driver veldig mye på med det ellers også, sånn rundt 365 dager i året, humrer hun.

I dag fikk hun også den første smaken på julestemning.

— Når jeg kjørte hit kjente jeg det ikke mye, men etter noen timer i godt selskap, smånisser og hyggelig salg kjenner jeg julestemningen er på god vei.