UTLANDET:

Ine Pedersen vokste opp på Grødem, gikk barne- og ungdomsskoleårene på Grødem skole og tok studiet "Talent mot toppen" med fokus på håndball ved St. Svithun videregående skole. Etter et halvt friår tok hun å søkte seg inn på fysioterapi-linjen ved University Collage på Nord Jylland og kom inn. Pedersen angrer ikke et sekund på sitt studievalg og studiested, og anbefaler med glede andre å gå samme vei.,

— Etter videregående var lysten på å oppleve noe nytt altfor stor. Husker enda hvor skummelt det var da jeg rettet snuten min mot Aalborg i Danmark. Vell jeg har hatt hjemlengsel de årene jeg har vært her, men føler jeg har kommet meg godt igjennom de tre årene, sier Ine Pedersen.

https://randaberg24.no/2022/01/06/kan-herved-bekrefte-at-det-er-godt-a-vaere-norsk-i-danmark/

Til sommeren har hun fullført en bachelorgrad, men tenker å ta master. I Danmark har Pedersen fått seg kjæreste og stortrives sammen med venninnene sine der. Hun savner familie og venner i Norge og synes tiden med korona har tatt litt ekstra på. I fritiden spiller Pedersen i ett 3. divisjons student håndballag, samt å jobber som trener i Fysiobooth camp og i et senter for hjerneskader.

— Jeg har ikke planer om å bosette meg for godt her i Aalborg, men drømmen er å jobbe litt her eller ta en master, men først gjenstår et halvt år før bacheloren er fullført. Først etter det kan jeg tenke på framtiden, avslutter Ine Pedersen.

Synne Pedersen som vi fortalte om i går, er Ine Pedersen storesøster. De bor ikke så langt unna. Så de gangene hun får hjemlengsel, er søsteren kun en times togtur unna.