TELTET I SENTRUM:

Landsbyfesten er i gang, med standup på programmet i kveld. To forestillinger med velkjente Hans Morten Hansen, på hjemlige trakter for første gang på flere måneder.,

– Det er spesielt å være her på Randaberg, men jeg måtte takke ja da Morten (Andersen) ringte, humret han fra scenen.

I kveld er det teltet på torget som gjelder - i finfint sommervær, sånn egentlig. Publikum er kommet og Hansen er klar med sitt aller beste. I dag bor han på Østlandet, men turnerer fortsatt rundt i landet, som til et telt på Randaberg for et par hundre tilhørere.

<img class="alignnone size-full wp-image-42451" src="https://randaberg24.wpengine.com/content/uploads/2021/06/DSC_2660.jpg" alt="" width="5568" height="3712" >

I 2018 spilte han for til sammen 10.000 tilskuere, over to forestillinger i DNB Arena, i sitt 25-års jubileum som standup-komiker.

FAKTA: I 2010 satte Hans Morten Hansen verdensrekordi lengste standup. Han holdt det gående i 38 timer og 14 minutter under arrangementet på Latter, Aker Brygge i Oslo.

Allerede i starten av kveldens første show var stemningen på topp i teltet. Riktignok var det noen stoler ledige, men alle dem som hadde kommet så ut til å trives med den «løgne maen».

– Ja, han er løyen han der, så dette blir kos. Vi er her med gode venner og skal ha en trivelig kveld, sa Jack Pedersen.