KONSERT:

Det blir garantert en bra kveld for alle dem som er fans av gruppa Ingenting fra Sandnes. Stedet er torget i sentrum og inne i teltet er stemningen allerede meget god, både hos band og de ca 200 som har tatt turen - det er det samme antallet som i dag kan gå på konsert.,

Det er som det heter innen denne sjargongen, «stinn brakke». Litt før klokken 21 gikk det populære bandet på scenen.

I kveld er det duket for en aldri så liten «hit-parade», tenker vi. Bandet har levert kjente sanger i mange år, faktisk siden bandet ble startet i 1989. Den første plata kom i 1991, og sangen «Gje faen i det».

– Det er en fantastisk stemning her, forteller en som har sendt bile til Randaberg24.

ble en stor suksess - som så mange andre av bandets låter.

I 1991 på debutplata var det Kjartan Osmundsen som var vokalist, han med den kraftfulle og lett gjenkjennelige «Ingenting-stemmen». Bandet spiller rølpete, klassisk rock'n'roll, synger på norsk og er et meget folkekjært band som har turnert over hele landet og solgt tusenvis av plater siden starten.

I dag er det Kjell Undheim som er vokalist, noe han har vært siden 2004. Hvis han ikke er på scenen med Ingenting, da opptrer han også alene - og sammen med Tine Steen. I kveld er det derimot Ingenting som gjelder i sentru, - og festen, den er godt i gang.