Det blir ikke afterski-party, for Morten Andersen og Per Erik Haga. Den planlagte konserten mad Staysman er avlyst - det er solgt for lite billetter. |Arrangøren håper og tror at Staysman skal trekke mye folk til konsert i telt ved Randaberghallen. Datoen er 25. mars og i dag ble konserten offentliggjort.|Afterskiparty i telt ved Randaberghallen er avlyst.

KONSERT:

I går kveld ble det ytterligere lettelser i forbindelse med pandemien, noe som fører til positive ting for en del av oss. Det gjelder også for arrangører av konserter.,

Derfor var Morten Andersen i Alive Produksjoner og Per Erik Haga i PS Selskapsutleie i morges glade av en grunn.

— Vi skal arrangere konsert igjen og gleder oss noe helt enormt, sa de to da de skulle presentere navn på artist.

Konserten er heller ikke så langt unna, for det er velkjente Staysman som er trekkplaster når det inviteres til teltkonsert på grusbanen ved Randaberghallen fredag 25. mars. Det legges opp til et realt og godt afterskiparty på Randaberg, selvsagt i korrekt antrekk for alle dem som ønsker det.

— I utgangspunktet legger vi ut 700 billetter i morgen, men håper på et Randaberg i 1500. Vi skal ikke lage karneval, men en god afterski fest, sier Haga og Andersen i kor.

Duoen lover Goggen på support og har planlagt flere overraskelser.

— Ingen lager bedre stemning enn Goggen. Vi skal skape et afterski folk har savnet. En real gjenåpningsfest, sier begge i kor.

Morten Andersen og Per Erik Haga ser fram til fredag 25. mars. Afterskiparty i telt ved Randaberghallen skal det være, med Staysman som trekkplaster. Foto: FOTO: Simen Ingemundsen

Randaberg24 har vært kjent med konserten i flere uker, via Staysman sine nettsider, men det er først i dag vi skriver om det, blant annet fordi det kom nye lettelser i pandemien i går kveld.

Arrangøren håper og tror at Staysman skal trekke mye folk til konsert i telt ved Randaberghallen. Datoen er 25. mars og i dag ble konserten offentliggjort. Foto: FOTO: Pressebilde

Han heter Egentlig Stian Sigbjørnsen, men har etter hvert holdt på i mange år. Han har mange utgivelser bak seg, både singleplater og LP-plater. Noen av hans siste er:

En sinnsykt godt stekt pizza

(2016),

Her er rompa mi

(2016),

Frågan

(2016, under navnet

Lasse Stianz

),

En siste gang

(2017),

KJØRR

(2017), med Klish,

Muggene er megasvære (elsker øl)

(2017), med DJ Anton,

Om 100 år er allting glemt

(2017), med Lothepus,

Kyss meg

(2018)

(2018)Kilde: Wikipedia

Staysman er de siste årene også en velkjent medprogramleder for det populære programmet «Allsang på Grensen» som vises om sommeren på TV2. Programmet skal sendes også i sommer, men det er for aller siste gang. Tidligere har han også vært med i Paradise Hotel, men det er 10 år siden.

Når han nå kommer til Randaberg 25. mars skjer det i et oppslått telt på grusbanen ved Randaberghallen. I fjor høst var det Rotlaus som spilte på samme sted, noe som var en suksess for arrangøren.

— Vi håper og tror at også Staysman skal trekke mye folk til konserten. Vi vet at mange har lyst å komme seg ut, leve mer normalt. Nå er tiden også inne for det, avslutter Andersen og Haga.