Leif Birger Goa ved Bunnpris, og hans ansatte stiller med munnbind på jobb torsdag morgen. |I fjor: Slik så popup-butikken til ekteparet Larsen ut i 2020.

KULTUR:

— For vi som har vokst opp med kakemennene til ekteparet Larsen er dette en av høstens høydare, sier butikksjef Leir Birger Goa.,

Fra torsdag 2. desember til lørdag 4. desember er det duket for litt lokal nostalgi, når ekteparet Larsen disker opp med popup-utsalg av sine hjemmeproduserte kakemenn. Leif Birger Goa som har huset popup-butikken i alle år glemmer ikke første året.

Slik så popup-butikken til ekteparet Larsen ut i fjor. Foto: FOTO: Per Thime

— Vi ble tatt på senga da det gikk tomt rimelig kjapt. Det ble en kjempesuksess allerede første året og årlig selger at det som lages ut.

Randaberbuen kan rett og slett ikke få nok av kakemennene til ekteparet Larsen, og i god tid før den årlige popup-butikken åpner er det lang kø utenfor Bunnpris. Leif Birger Goa lover at popup-butikken skal stå godt synlig i butikken og gleder seg allerede.

— Det er grævla kjekt å selge kakemennene til ekteparet Larsen, og det først når kakemennene er i butikken, ja da er det jul, avslutter Leif Birger Goa.

Før det skjer, skal det bakes i flere timer hjemme på kjøkkenet til familien Larsen.