KULTUR:

For første gang legger NRK Super ut på juleturné. I løpet av 70 minutter byr NRK Super på julemagi for store og små.,

— Vi gleder oss masse til show i Randaberg. Forventningene vår er masse latter og god julestemning, sier Selma Ibrahim.

Ved å veksler mellom musikalske innslag, dans og sang på scenen, byr Fantorangen på julestemning. Det blir også en «magisk» julekalender på storskjerm.

— Barna som kommer kan forvente seg julemagi. Det blir sang og dans, men også åpning av Fantorangens kalender som kanskje ikke er helt som man skulle trodd. I tillegg gjester flere NRK Super profiler på skjerm under showet, fortsetter Ibrahim.

Showet er beregnet for barn fra 5 år og oppover. Selma Ibrahim kjent som programleder av «Supernytt» og «MGPjr». Med seg har Fantorangen også Margrethe Røed kjent som deltaker i årets «Kompani Lauritzen». Sistnevnte er også programleder for «Labyrint» og skuespiller i rollen som «Turte» i teaterforestillingen «Jul i Blåfjell».

— Vi skal framføre mange julesanger og har også med oss fire lokale dansere, så dette blir ett show for hele familien, avslutter Ibrahim.

Fantorangen har også med Hans Petter Hammersmark som slo igjennom i «The Voice» i 2012, og har siden turnert med blant annet Oslo Gospel Choir.