KULTUR:

Årets første tirsdagsarrangement på folkebiblioteket er like rundt hjørnet. Tirsdag 18. januar inviterer Randaberg folkebibliotek bygdas litteratur entusiaster til ett knippe litterære anbefalinger. I løpet av en halv time kommer bibliotekets ansatte og innbudte gjester for å tipse om bøker i alle slags sjangere. Det blir i løpet av arrangementet serverer kaffe og te.,

Tale Østrem kommer den 15. februar til å guide de oppmøtte på tirsdagsboka gjennom 15 bøker hun har stiftet kjennskap til gjennom 15 år.

Programmet for våren.

18. januar: Et knippe av bibliotekarene, Rune Stokdal, Alf-Helge Mitchell og Sebastian Jazdzewski, presenterer bøker de har lest i det siste.

15. februar: 15 bøker gjennom 15 år. Tale Østrem plukker ut 15 favoritter fra de 15 årene hun har jobbet på biblioteket.

22. mars: Blodig alvor. Litt om årets krimfestival som går av stabelen 23. og 24. mars.

26. april: Biblioteksjef Sebastian Jazdzewski deler fra sine leseropplevelser så langt i 2022.

Arrangementet er for voksne. Det vil være enkelt og spontant, med den gode boka og leseren i fokus. På grunn av Covid – 19 kan endringer i programmet forekomme. Randaberg folkebibliotek følger Helsedirektoratets, samt Randaberg kommunes, retningslinjer for arrangementer.