KULTUR:

Juni er travlere enn normalt ved kulturscenen dette året. Blant annet skal tidligere oppsatte, men utsatte arrangement gjennomføres.,

— Ja, vi har en travel måned på Varen nå i juni. Vanligvis er ikke juni en måned hvor det skjer noe på Varen, men i år er det annerledes. Halvdan Sivertsen, Haugespor og Operavolume er arrangementer som ble flyttet pga publikumsrestriksjoner tidligere, sier Ellen Marie Steen Innvær til Randaberg24.

Noe av dette, som Haugespor er utsolgt hvert øyebklikk. Stykket settes opp av gjengen i Ryfylke Livsgnist på Finnøy og har så langt vært en suksess. Det ser det også ut til å bli på Randaberg.

— Haugespor er utsolgt hvert øyeblikk, så hvis noen sitter på gjerde og lurer på om de skal på den, så må de snart slutte å lure. Den blir utsolgt. Det er enormt kjekt at folk stiller opp på forestillinger som er produsert lokalt.

Tor Øyvind Skeiseid er daglig leder i selskapet som reiser rundt med stykket.

<img class="alignnone wp-image-42894 size-full" src="https://randaberg24.wpengine.com/content/uploads/2021/06/Alle-med-kostymer-edit.jpeg" alt="" width="2649" height="1766" >

— I dag er det 250 år siden en av de viktigste nordmenn, Hans Nielsen Hauge ble født. Vi har dykket langt ned i historien og jobbet med forestillingen i halvannet år. Nå skal vi reise land og strand rundt og er glade for å ta turen innom Randaberg med fire skuespillere og én gitarist som spiller 30 forskjellige roller i løpet av halvannen time, sier han.

Se også video under med Tor Øyvind Skeiseid og biskopen.

Det er mer som skjer.

— Ellers er det flere plasser igjen til særdeles hyggelige arrangement denne uka: Både Halvdan Sivertsen, The Betales med Atle Pettersen og Operavolume er det fremdeles mulig å få med seg! Vi er fremdeles påpasselige med smittevernet, så det skal være trygt å stille opp på konsert på Varen. Velkommen til oss, avslutter Steen Innvær.