KONSERT: Ingve Lerang er klar for konserter hjemme i hagen. I neste uke spiller Hilde Selvikvåg.

KONSERT: – Vi gleder oss allerede, og programmet for våren som kommer er klart, hjemme i stua på Rygg, sier Ingve Lerang.,

Han har også tidligere gjort det, men 21. mars er det klart for konsert med Lady Hardanger. Det er konserter hjemme i stua det går i.

– Jeg sjekker rundt på nettet hvem som er rundt og spiller i distriktet, og jeg sjekket med Lady Hardanger, og hun takket ja til å spille hjemme hos oss. Det blir meget bra, sier han

https://www.facebook.com/ladyhardanger/videos/1111094712363895/

Men det er ikke bare Lady Hardanger som har meldt sin ankomst til trivelige Rygg. 24. april blir det lokale krefter, på scenen, hvis Ingve Lerang har det hjemme i stua.

Det skal rigges for rundt 40-50 personer når Bård Halsne skal ha sin konsert. Den lokale artisten har holdt på i flere år, men det var først før jul han var aktuell med sitt aller første album.

https://www.youtube.com/watch?v=DAKmRJt4OG4

Til slutt, og det skjer 12. juni - rett før sommerferien.Da er det Stine Kjelstad som kommer til Rygg.

– Det er slik at folk må ta kontakt med oss for å kjøpe billetter. For det er klart at dette koster noen kroner, men billettene er først og fremst for å dekke utgiftene våre. Vi satser på full stue tre ganger denne våren.