UTLANDET:

Lars Jørgen Riisdal har vokst opp på Grødem, hvor han gikk barne- og ungdomsskoleårene før han startet studiespesialisering med formgivning ved Bergeland videregående skole. Det andre året av videregående ble holdt ved Collage of Art and Technology i England. Etter å ha fullført sine år på Bergeland VGS, gikk turen til Østlandet. I Gjøvik tok han en bachelorgrad i Teknologi, design og ledelse, der oppgaven han valgte da han skulle avlegge bachelor var å designe og produsere en rullestol fra bunnen. Da han nærmest seg fullført bachelor, spurte han sin eldre og sjeldent kloke studiekamerat Roy for moroskyld hva han burde velge videre.,

— Husker godt da Roy sa; «Gi meg to uker, så kommer jeg tilbake til deg». Før to uker var omme fikk jeg beskjed om å ta en master i København på DTU i design og innovasjon. Helt siden jeg var 19 år hadde jeg ønsket å ta et studie i utlandet. I fjor ble jeg ferdig med masteren min innen design og innovasjon ved Danske Teknologiske Universitetet. Så slik gikk det og jeg angrer ikke et øyeblikk på at jeg lyttet til han. Vi holder jevnlig kontakt, har fått en kamerat for livet, sier Lars Jørgen Riisdal.

Riisdal har fått seg kjæreste i Danmark, og har bosatt seg for godt, men inni blant savner han sin familie og den norske naturen. Han ser på seg selv som en jordboer og trives hvor enn han er, hvor han godt kunne tenkt seg p flytte rundt hver tredje måned.

— Det blir fort litt for flatt her, og jeg kjenner virkelig jeg savner den norske naturen og Norges fjell.

I fritiden lærer han å programmere, samt å lage musikk. Inspirert av sin bror Hans Markus Riisdal holder han på å mekke musikk. Lars Jørgen Riisdal skryter av de mange tilbudene som finnes i Danmarks hovedstad København.

— Jeg trives her og liker den danske maten. Jeg holder jevnlig kontakt med Roy og takker han fortsatt for anbefalingen. Får fortsatt gode råd i ny og ne, og kunne ikke fått en bedre kamerat, avslutter Lars Jørgen Riisdal.