— Jeg er nok bedre på andre ting enn tegning, sier Simen Ingemundsen. Nå inviterer han deg til å delta med dine striper. |Jonas A. Larsen har god erfaring fra tegneserier. Han er med i juryen.

KONKURRANSE:

— Landsbystripa er et nytt konsept. I denne koronatiden så er det greit med konkurranse for å gjøre ventetiden kortere, sier han.,

Dermed har han akkurat lansert det som skal bli tegneserie fra Randaberg. Han forteller at det er opp til dem som er med, å bestemme hvor lang stripa skal være, men han ser for seg mellom 4 og 8 ruter.

— Det er i samarbeid med Randaberg24 denne arrangeres, og vinneren får tegneseriestripa si presentert på boktimmy sin blogg og i avisen.

Han sier videre at de som vil, kan sende inn akkurat så mange forslag de vil.

SLIK GJØR DU: Tenk kort historie. - 4 - 8 ruter - Første og siste rute kan godt foregå på samme sted. - Juryen vektlegger god bruk av tekst i tekstbokser. - Snakkeboblene skal være enkel å lese - Juryen vektlegger hvordan bildene og teksten jobber/snakker sammen.

— Det hadde vært knallbra med god respons fra kommunen på dette. Landsbystripa er en konkurranse som årlig vil bli arrangert på denne delen av året og Bygdetekst vil gå av etter sommeren. Så dette blir et nytt tilskudd til den grønne landsbyen, håper jeg. Viktig er det å ha det kjekt. Konkurransene vil bli arrangert hvert år framover.

Med seg i en jury har Ingemundsen blant annet fått med seg Jonas A. Larsen. Frem til 10. juni kan man sende inn bidrag.