Morten Andersen (t.v) og Per Erik Haga skal arrangere en helt ny festival i sommer.

KONSERT:

Fredag 18. juni kommer Maria Mena og lørdag 19 kommer Janove til Randaberg.,

— Da er festivalen komplett. Da har vi Maria Mena på fredagen og Janove på lørdagen. Vi har ikke oppvarming til Janove ennå. Så er det familiedag på søndagen, sier Andersen.

De har startet et helt nytt konsept som heter Randabergfjellet-LIVE. I april avslørte de den første artisten som skulle komme til Randaberg var Maria Mena. I løpet av bare noen få minutter ble alle billettene solgt.

— Til Maria Mena har vi solgt 200 billetter i to kohorter foran scenen. Så har vi solgt 100 til Landsbyforeningen i en tredje kohort, sier Haga fra PS-Selskapsutleie AS til Randaberg24.

Blir utendørs

Konsertene skal være utendørs. Scenen som skal opp får havet som bakgrunn. Det vil bli satt opp shuttlebuss fra sentrum, både til og fra konserten.

— Det er to veldig folkelige artister. Janove hadde kjempelyst til å komme. Det er en av de største artistene vi har i Norge, sier Andersen fra Alive Produksjoner.

Legger kanskje ut flere

Det vil bli lagt ut 300 billetter til Janove-konserten torsdag kl 09.

— Det kan være at vi legger ut flere billetter til begge konsertene, men det blir i så fall lagt ut dagen før. Det endrer seg så fort med smitten så derfor venter vi til dagen før, sier Haga.

Både Andersen og Haga er takknemlig for at frivillige har sagt ja til å hjelpe til denne helgen.

— Vi har med speiderne både fredagen og lørdagen. Vi er veldig takknemlig for at vi får de med på laget, sier Andersen.

https://randaberg24.wpengine.com/2021/04/27/topper-med-maria-mena-pa-fjellknausen/