KULTURSCENEN:

Det er en rekke arrangementer som skal være på kulturscenen fremover, helt fram mot jul. Alle arrangementene har minst en fellesnevner.,

Det er mange billetter igjen til samtlige arrangementer.

— Det er helt riktig, men det selges litt billetter hver dag og jeg tror på godt besøk fremover, sier Torgeir Nes ved kulturscenen til Randaberg24.

På rekke og rad kommer det flere som skal underholde på kulturscenen. Foto: FOTO: Skjermdump fra kulturscenen

Billettene

Det er flere som har tenkt å tiltrekke seg publikum den kommende tiden fram mot jul. Under ser du oversikten over cirka hvor mange billetter som er solgt. Da skal du vite at det er plass til 450 tilhørere for hvert arrangement:

DATOARRANGEMENTCIRKA ANTALL BILLETTER SOLGT
Fredag 19.11Jul på Månetoppen160
Fredag 26.11Naturligvis, Veronica Simoné160
Lørdag 4.12Fartøy Valen seiler igjen, Kristian Valen150
Fredag 10.12NRK Supers julemagi170
Lørdag 11.12Desembernatt, Mia Gundersen, Espen Hana, Tommy Fredvang, med flere150

— I øyeblikket er det som du sier godt igjen med billetter til samtlige arrangement. Det kan være flere årsaker til at det er så pass med billetter igjen, blant annert henger nok dette med pandemien ennå igjen, selv om restriksjoner er borte og kulturarrangementer oppleves også som trygt og godt, forteller Nes.

Sofaen - en god venn

Det er ikke bare på Randaberg man har godt med billetter igjen. Under pandemien ble mange arrangementer avlyst.

— Det er mange arrangører som har satt opp det man i sin tid avlyste eller utsatte. Det gjelder også her i distriktet. I tillegg tror jeg at flere har funnet seg godt til rette i sofaen hjemme i heimen. De kommer nok også ut etter hvert, tror jeg.

For det er et bra tilbud man leverer i tiden før juleribba skal på bordet.

— Her er det både for store og små. Jeg synes jo at høydepunktene er flere, som «Jul på Månetoppen», Veronica Simoné, Kristian Valen og ikke minst når NRK Super ruller inn med hele sitt profesjonelle apprat til sin Julemagi.

I tillegg til dette er det også andre arrangementer for tur. Først ut er Randaberg musikkorps, onsdag i neste uke. Da blir det felleskonsert med blant annet Stavanger Brassband. Kulturskolen på Randaberg skal også ha sin juleavslutning, noe som også pleier å være bra besøkt i salen.