Barneleder i RIL, Christian Wanvik kan igjen glede seg til å dele ut pokal eller medaljer i Teccon Cup.
Barneleder i RIL, Christian Wanvik kan igjen glede seg til å dele ut pokal eller medaljer i Teccon Cup. FOTO: Per Thime

Teccon Cup: Påmeldingen doblet seg nesten

FOTBALL: Neste helg blir det full rulle når det gjelder fotball for de yngre på Randaberg. Det er ikke mer enn bare et par uker siden man meldte at det var ledige plasser, faktisk ganske mange av dem til Teccon Cup.

Da var det påmeldt 138 lag, men den siste tiden har det vært stor pågang. Nå er det mye bedre, for hele 229 lag er påmeldt til årets turnering – den første på to år, siden landet har vært oppi en pandemi.

Disse RIL-spillerne har vært med på turnering tidligere. Neste helg er det Teccon Cup, for første gang på to år. FOTO: Per Thime

— Nå gleder vi oss veldig mye, for lag fra Sauda i nord til Voll i sør, naboklubber og kjente vennelag kommer – dette blir fotballfest, sier turneringsleder Christian Wanvik til Randaberg24.

Etter pandemien har det i flere sammenhenger vært noe tyngre å få folk med, i tillegg er det flere cuper samme helg, noe som kan forklare den noe labrere påmeldingen. Nå er Randaberg ILs største turnering der den skal, og pleier å være.

— Det er selvfølgelig kjekt at dette igjen skal arrangeres. Det blir liv og gode kamper for alle lag som skal være med. I tillegg blir det andre ting som skal skje, som at triksepappa kommer på besøk til turneringen. Jo, dette blir stort for små og de større.

@trikse.pappa Har bare meg selv å takke @anderssolumazun 😂⚽️#triksepappa #foryou #fyp #foryoupage #4u #trend #trending #tiktoktrending #norsktiktok #tiktoknorge #fotball #triksing #fotballtiktok #tiktokfotball ♬ Sopa de Caracol (Re-Master 2022) – Pilo Tejeda