DSC_8333
Bilde 1 av 9
DSC_8334
Bilde 2 av 9
DSC_8340
Bilde 3 av 9
DSC_8341
Bilde 4 av 9
Wilde Jakobsen var én av elitespillene som var med da rekruttjentene vant 3-0 mot ToppVolley i siste seriekamp i 1. divisjon. Dermed kan laget kanskje spille i samme divisjon neste sesong, men sikkert er det ikke.
Wilde Jakobsen var én av elitespillene som var med da rekruttjentene vant 3-0 mot ToppVolley i siste seriekamp i 1. divisjon. Dermed kan laget kanskje spille i samme divisjon neste sesong, men sikkert er det ikke. FOTO: Per ThimeBilde 5 av 9
DSC_8347
Bilde 6 av 9
DSC_8350
Bilde 7 av 9
DSC_8359
Bilde 8 av 9
DSC_8366
Bilde 9 av 9

Rekruttjentene vant med hjelp fra elitedamene

VOLLEYBALL: Randabergs rekruttlag spilte siste seriekamp torsdag kveld. I et håp om å sikre seg spill i samme divisjon neste sesong, hadde laget fått hjelp.

Tre spillere fra elitelaget var nemlig med. Wilde Jakobsen, Maria Dahl og opplegger Maria Åsmul var alle delaktige i at Randabergs rekrutter vant kampen mot ToppVolley 3-0.

Settsifrene var 25-20, 25-17 og 25-19.

SEIER: Wilde Jakobsen var én av elitespillene som var med da rekruttjentene vant 3-0 mot ToppVolley i siste seriekamp i 1. divisjon. Dermed kan laget kanskje spille i samme divisjon neste sesong, men sikkert er det ikke. FOTO: Per Thime

Seieren betyr at rekruttlaget kom tredje sist på tabellen etter å ha vunnet to av de 17 seriekampene. I volleyball er det slik at laget til ToppVolley ikke kan rykke ned, men to lag skal egentlig ned.

Det betyr at både TIF Viking og Randaberg skal ned, men det er slettes ikke sikkert.

— Rekruttlaget som egentlig er på nedrykksplass, ønsker å fortsette i 1. divisjon og kommer til å legge inn søknad om det, dersom det blir definitivt med nedrykk. Vi har en ung og svært lovende gjeng som alle ønsker seg trening og spill på dette nivået, forteller Mads Fossmark.

At det finnes talenter i klubben viser også gårsdagen, for 13 år gamle Hermine Fossmark debuterte på laget.

Gårsdagens kamp endte altså med 3-0 seier, med god hjelp fra tre av klubbens elitespillere. Når det blir tatt en avgjørelse på om laget beholder plassen er ikke kjent.