Damelaget til Randaberg i 3. divisjon har hatt en skuffende sesong - og den fortsatte mot Klepp sitt 3. lag.
Damelaget til Randaberg i 3. divisjon har hatt en skuffende sesong - og den fortsatte mot Klepp sitt 3. lag. FOTO: Per ThimeBilde 1 av 6
DSC_7818
Bilde 2 av 6
DSC_7842
Bilde 3 av 6
DSC_7844
Bilde 4 av 6
DSC_7863
Bilde 5 av 6
DSC_7878
Bilde 6 av 6

Skuffende sesong for damene – tapte nok en kamp

Randabergs damer sliter i 3. divisjon, noe som forsterket seg etter mandagens kamp på stadion. Likebel, laget får godkjent for innsatsen.

FOTBALL: Randabergs damelag i 3. divisjon hadde før kveldens kamp mot Klepp 3 bare en seier på de første kampene.

Det har laget fortsatt. Mandag kveld spilte laget kamp og det ble et nytt tap for laget. Klepp 3 er et helt ordinært lag som Randaberg kunne og burde slå, men det vil seg ikke foran mål – og laget slipper inn mål i den andre enden.

I første omgang hadde RIL-damene ballen vel så mye som gjestene og kom også til noen avslutninger, men til pause sto det 0-0.

I andre omgang ble det to scoringer, men begge endte i Randabergs mål. Maria Fjelde Sel og Ane Berland scoret hvert sitt mål for gjestene som dermed vant kampen 2-0.

Randaberg står dermed fortsatt med sine tre poeng, nå etter seks seriekamper. Det gir laget 9. plass på tabellen, noe som er i underkant av målsetting. Det skal sies at laget har hatt en del skader gjennom vinteren – noe som også har sitt å si for det som leveres på banen for tiden.

– Damene skal ha honnør for jobben de legger ned i dag. God kamp, kjemper og har omtrent like mange sjanser som Klepp, men lykkes ikke helt, sier trener for laget, Kjetil Løland.

I lang tid har også klubben lett etter keeper, et problem flere klubber har slitt med å skaffe. Nå har Randaberg klart det.

– Ja, det er gledelig med ny keeper som kommer fra Havørn. Karina Ness Helle heter hun. Vi har lett lenge og har nå funnet en god keeper som kommer på plass.

Sistnevnte er glad for å kunne melde seg til tjeneste som RIL-spiller.

NY KEEPER: Randaberg har skrevet kontrakt med ny keeper. Karina Ness Helle kommer fra spill i Havørn. Det er oppmann Rolf Rausitein og trener Kjetil Løland glade for. FOTO: Privat

– Nå har jeg vært borte fra fotball lenge, for jeg tok pause da jeg ble gravid, begynte så vidt for gøy rett før jul i Havørn, men de hadde keeper, så da Randaberg kom på banen får jeg mer spilletid.

Ett gult kort ble delt ut til RIL-spiller Ida Lillehammer. Neste kamp for laget er mot Sandnes Ulf, 15. mai.