Camilla Stinson, Mads Fossmark og Aurora Kolnes Brimsø koste seg på de nye sandvolleyballbanene i går.
Camilla Stinson, Mads Fossmark og Aurora Kolnes Brimsø koste seg på de nye sandvolleyballbanene i går. FOTO: Per ThimeBilde 1 av 6
DSC_7110
Bilde 2 av 6
DSC_7113
Bilde 3 av 6
DSC_7116
Bilde 4 av 6
DSC_7122
Bilde 5 av 6
Gjenvalgt leder av Randaberg IL Volleyball, Jon Rønning.
Gjenvalgt leder av Randaberg IL Volleyball, Jon Rønning. FOTO: Per ThimeBilde 6 av 6

De lovpriser nytt anlegg: — Dette er utrolig bra!

SANDVOLLEYBALL: Gårsdagens foreløpige åpning av de fire nye sandvolleyballbanene, bare en serv fra Randaberghallen markerte trolig bare starten på det som vil bli populært blant mange i kommunen.

Det har i flere år vært et savn å ikke ha mulighetene til å spille sandvolleyball på Randaberg, i det minste å skikkelige baner.

De fire nye banene er skikkelige, slik baner for denne idretten skal være.

— Vi er veldig glade for at vi nå endelig har baner klare. Det er jobbet godt fra mange for å få dette til. Nå skal vi etter hvert bare gjøre litt med det som har med gjerder å gjøre, men også få til en mindre tribune et sted her, sier Mads Fossmark.

I går var det også bra aktivitet på banene. Blant annet var Norges Volleyballforbund til stede med et opplegg de kjørte for dem som ville være med.

Det ville de to jentene Camilla Stinson og Aurora Kolnes Brimsø. Begge spiller innendørs for ett av jentelagene til Randaberg.

— Vi har gledet oss til dette og vi er veldig godt fornøyd med at det nå kan spilles volleyball både inne og ute her ved hallen, sa de to.

Gjenvalgt leder av Randaberg IL Volleyball, Jon Rønning. FOTO: Per Thime

Godt fornøyd er også gjenvalgt leder av Randaberg IL Volleyball, Jon Rønning.

— Her er det bare å ta av seg hatten for alle som har vært med, helt fra planlegging og til at banene nå er klar. Mads Fossmark som står her, er en av dem, men jeg vil også gi stor honnør til Randaberg kommune i denne viktige saken. Banene står klare og vi både håper og tror på oppblomstring av interessen for denne delen av volleyball på Randaberg. Gode muligheter for å bli god er det i hvert fall.

Det blir etter hvert også flere arrangementer, hvor NM for regionlag blir sommerens største arrangement.