Video: Oddbjørn kjører på med chili-kalender

Dette kan bli sterke saker, kanskje for sterkt for enkelte.

Oddbjørn Leikvoll har sin egen vri på julekalenderen. Det går mye i chili i desember, noe som blant annet går utover hans datter Iselinn. |STERKE GREIER: Chili kan vær både godt og sterkt. I Oddbjørn Leikvoll sin julekalender gjøres det på direkten, som i går da hans datter Iselinn var gjest.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

JULEKALENDER:

Det er mange former for julekalender, både for de minste og dem som er noen år eldre.,

— Dette er min vri i desember, noe som heller ikke er første gang, sier Oddbjørn Leikvoll.

Han er i full gang med sin kalender, den som dreier seg om 24 luker, som det skal være, men med chili inne i lukene.

— Dette startet for to år siden, er det vel, så etter hvert kan dette bli en fin tradisjon humrer han.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fodd.leik%2Fvideos%2F1429302677463767%2F&show_text=false&width=267&t=0

Han forteller at det var hans kone som kjøpte en slik kalender til han for første gang. Hun hadde vært på Små Øyeblikk, som hadde disse.

— Dermed ble det til at jeg også åpnet de 24 lukene på direkten dag for dag, på Facebook.

Det gjør han også dette året. I gårsdagens luke, den for 2. desember var han også korrekt antrukket.

— Noen ganger gjør jeg dette alene, mens jeg andre ganger kanskje har gjester på besøk i huset. Og siden du ringte, hvem tror du nå jeg inviterer?

Den utfordringen tas selvfølgelig en gang før jul.

 Chili kan vær både godt og sterkt. I Oddbjørn Leikvoll sin julekalender gjøres det på direkten, som i går da hans datter Iselinn var gjest.

— Men i går var det min datter Iselinn som var med. Dette er jo kalender fra danske Chili Claus. Noe er sterkt, mens annet er ikke så sterkt. Men om det drar seg til mot julaften kan godt være, sier Oddbjørn.

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentlig heter, har gjennom sitt voldsomme engasjement for chili utviklet en serie produkter med chili i sentrum. Chili fra hele verden, og med forskjellige styrker benyttes for å gi et bredt spekter med spennende produkter.

Publisert: