Randaberg kommune: Ønsker flere kandidater til kommunal påskjønning

Har du kandidater til kommunal påskjønning for kulturprestasjoner 2021? Husk at fristen for å melde inn kandidater er 13. desember!

  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

PRESSEMELDING: Koronapandemien har sikkert satt en stopper for mange mesterskap dette året også. Men for de som har kandidater, ber vi om at dette meldes inn på e-post til ingunn.moa@randaberg.kommune.no innen 13. desember 2021.

Kriterier:

  • Kommunens hederstegn kan tildeles enkeltpersoner eller lag fra Randaberg som har vunnet eller tatt medalje i offisielt norgesmesterskap, nordisk mesterskap, eller deltatt i europamesterskap, verdensmesterskap eller olympiade som representant for Norge.
  • Kommunal påskjønning kan også gis til enkeltpersoner eller lag som har oppnådd offisielle allmennkulturelle prestasjoner, med nasjonal eller internasjonal anerkjennelse.
  • Individuelle utøvere blir hedret i hjemkommunen, selv om disse tilhører klubber/lag i andre kommuner. Deltakere i lagidretter hedres i lagets hjemkommune.

Bildet: Gode representanter for idretten i bygda, som ble hedret under ordførerens nyttårsmottakelse 1. januar 2020. Volleyballtrenerne Tor Ragnar Gilje (t.v.), Elite herrer, og Espen Sørbø, Elite damer, sammen med to av volleyballguttene fra RIL som fikk heder for sin sølvmedalje i NM U16 for regionslag.

Publisert: