Thea Loch Næss og Vebjørn Enger, fra Randaberg (t.h) spiller Mio og Anders i dramaserien «Hjerteslag». Til venstre Deniz Kaya i rollen som Simon i sesong 4 av dramaserien. Foto: Andris Visdal/TV 2
Thea Loch Næss og Vebjørn Enger, fra Randaberg (t.h) spiller Mio og Anders i dramaserien «Hjerteslag». Til venstre Deniz Kaya i rollen som Simon i sesong 4 av dramaserien. Foto: Andris Visdal/TV 2

Vebjørn fra Randaberg i TV2-suksess: Solgt til flere land

TV 2s suksess-serie «Hjerteslag», med blant annet Vebjørn Enger fra Randaberg, kommer nå på svenske, danske og finske TV-skjermer. I tillegg lages det en ny, svensk versjon av den norske dramaserien. Her hjemme har sesong 4 premiere på TV 2 Play mandag 29. november.

PRESSEMELDING: Dramaserien «Hjerteslag» er en historie om alt det fine og vonde som kommer med en forelskelse – og ikke minst om hvordan et tilfeldig møte mellom to mennesker kan forandre livet for alltid. I serien møter vi Mio (Thea Loch Næss) og Anders (Vebjørn Enger), to unge mennesker som forelsker seg på et vanskelig tidspunkt i livet. Etter et one night stand finner de ut at de er gravide, og seerne får følge deres kompliserte kjærlighetshistorie.

Vebjørn Enger er fra Randaberg, men bor nå i Spania.

Nå er altså serien solgt til utlandet, og den norske versjonen skal vises både i Sverige, Danmark og Finland. I tillegg lages det en ny, svensk versjon av serien som har fått tittelen «Heartbeats», og som skal vises på svensk TV4.

– Er det et språk man forstår i hele verden så er det kjærlighet. At den sterke og relevante historien om Mio og Anders treffer så bredt i den unge målgruppen at den nå også får et internasjonalt publikum er derfor ikke overraskende, men utrolig stas og velfortjent, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

«Hjerteslag» er produsert av ANTI. Dramasjef i ANTI og manusforfatter av «Hjerteslag», Emmeline Berglund, er begeistret for at serien nå er solgt til utlandet.

– «Hjerteslag» er et hjerteprosjekt for oss i ANTI. Historien er skrevet og produsert med masse kjærlighet, og vi er utrolig glade og stolte over at babyen vår nå skal ut i verden, sier Berglund.

«Hjerteslag» har vært en seersuksess for TV 2. I snitt har nesten 200.000 sett de tre første sesongene på TV 2 Play, og dramaserien har nå fått hele fem sesonger.