Slår et slag for femten nye år

Flere titalls kvinner hadde valgt å legge turen til dagsenteret på Vardheim onsdag kveld for å feire femten år med «Kvinner møter kvinner»

Songül Bulut fikk blomst fra Elsa Vistnes og fikk skryt for sin innsats i «Kvinner møter Kvinner». ||||Åpnet: Det var Songål Bulut som åpnet kvelden.|
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

KULTUR: 

Onsdag kveld var det duket for stort jubileum på dagsenteret i Vardheim. For helt siden oppstarten i 2006 har litt over 100 kvinner fra 30 land møttes for å sosialisere seg, aktivisere seg, samt lære nye ting. I løpet av festkvelden stod blant annet taler og brettspill på programmet. I tillegg ble det lett servering og mimring.,

Elsa Vistnes åpnet kvelden med å fortelle om «Kvinner møter Kvinner» sin historie. Vistnes som har vært med helt siden starten, oppsummere årene med å fortelle om de ulike tilbudene som styret har tilbydd brukerne av tilbudet opp igjennom. For i løpet av de onsdagene kvinnene har møttes har blant annet svømmeopplæring, sykkelkurs, dans og internasjonal dag stått på programmet.

Ordfører Jarle Bø tok også turen innom for å vise sin evige takknemlighet for den viktige jobben som gjøres. Han fokuserte på den fantastiske frivilligheten som gjøres av arrangørene og overrakte gave til Mary Høvring, samt å gratulere med 15 årsdagen.

Det ble en folksom jubileumskvelden med aktiviteter som brettspill og bingo, samt servering.

Onsdag 8. desember er sesongens siste «Kvinner møter kvinner»-møte med juledekorasjonskurs med Liv

Oftedal.

Publisert: