Tøff læring for rekruttene - stor respekt for eldre motstand

Randabergs rekruttlag i 1. divisjon har spillere fra 15 til 17 år. Dagens motstander NTNUI har studenter fra 20 år og oppover. Det ble et forventet tap til Randaberg, men etter kampen kom tårene hos trener Anne Karin Ravndal.

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

VOLLEYBALL:

De skal så absolutt ha for forsøket, det meget unge 2-laget til Randaberg. I formiddag var det NTNUI fra Trondheim som var motstander i den andre serierunden, men rekruttenes første hjemmekamp.,

– Jeg er rørt av dette, for dette er noe helt nytt for disse jentene. Rammen rundt, publikum på tribunen, topp arrangement og tidvis godt spill gjør at jeg får tårer i øynene av innsatsen deres, sier Anne Karin Ravndal, trener for jentene etter kampen.

Det ble en meget brutal start for de lokale ungjentene. Første sett ble nemlig alt annet enn spennende. Til det var nemlig studentlaget overlegne og vant så klart som 25-11.

– Vi visste jo at dette ville bli en vanskelig oppgave, og jeg visste også at jentene hadde skyhøye skuldre før kampen og det så vi også i sette én, men jeg er stolt.

I det andre settet var det bedre, en stund. RIL-jentene hang godt med innledningesvis og hadde både 10-10 og 12-12. Det så ut som gjestene skulle ta settet enkelt til slutt, men RIL-jentene ga seg ikke og kjempet seg inn i settet igjen og kom seg opp på 18-24.

Det ble imidlertid NTNUI som tok det settet også, 25-18, men bedre innsats i sett to av rekruttene.

Det ble med tre sett i den første kampen i formiddag. NTNUI består at studenter fra rundt 20 år og oppover, mens RIL har spillere fra 15 til 17 år. Det var jenter mot damer.

Randaberg hang også i det siste settet godt med innledningsvis, det sto blant annet 10-10, men etter hvert fikk gjestene et greit forsprang som de aldri ga fra seg. Selv om RIL-jentene aldri ga seg og hadde 19-23, så ble det NTNUI som dro settet i land med 25-19 og med det 3-0 i sett.

Randaberg er med for å lære i denne divisjonen, i så måte lærer de mer for hver kamp de spiller. I dagens kamp var gjestene et nummer for store, som trolig flere motstandere vil være utover i sesongen.

 Opplegger Lilli Schilling spilte en god kamp for rekruttlaget.

– Men vi er stolt av innsatsen vi legger ned. Som du sier hadde vi nok vel høye skuldre i første sett, men at vi skal bli bedre og bedre, det er jeg helt sikker på, sier opplegger Lilli Schilling til Randaberg24 etter kampen.

Dette var den første kampen i Randaberghallen i dag. Elitelaget til damene spiller klokken 14.30, også det mot NTNUI, det samme som herrelaget gjør klokken 17.00.

Publisert: