Tre kamper, tre tap og en del å gå på, kan være oppsummert Randabergs kamp mot NTNUI for herrer.

Denne artikkelen er over to år gammel

Randaberg-NTNUI 0-3:

Forventninger var det kanskje hos noen før den første hjemmekampen til herrelaget. Lørdag ettermiddag hadde rundt 100 tilskuere funnet veien til hallen, hvor laget møtte NTNUI fra Trondheim.,

Eivind Andersen og Randaberg gjorde et bra forsøk mot NTNUI.

Hjemmelaget fikk et vanskelig førstesett, og var strengt tatt ikke i nærheten av å ta det hjem. NTNUI var best og vant 25-17.

Mer spenning var det i det andre settet. Randaberg var påskrudd fra start og ga studentene god kamp. Hjemmelaget ledet i store perioder og så ut til å heve seg betraktelig.15-13 ledet laget før gjestene kom inn i kampen.

Det var imidlertid ikke bare deres fortjeneste, for servingen til Randaberg var i en periode avgjørende for at hjemmelaget kom bak igjen.

– Vi får ikke ut alt av det vi kan. Samtidig møter vi et godt NTNUI-lag som tross alt slo et så godt lag som TIF Viking forrige helg. Vi yter en del, men mangler de siste 20 proentene på at dette skal bli bra, sier Tore Oftedal til Randaberg24 etter kampen.

NTNUI tok poeng og tok igjen hjemmelaget. De snudde settet til sin fordel og vant det knepent 25-23.

I det tredje settet fikk hjemmelaget en fryktelig dårlig start, for NTNUI ledet kjapt hele 6-1 og da var hjemmelaget bakpå.

RIL hevet seg noe og kom seg sånn noenlunde til hektene, knep noen poeng og det sto 4-7 til gjestene i settet.

Johannes Helland-Hansen i kottak for hjemmelaget i ettermiddagens kamp mot NTNUI.

Det var ikke hjemmelagets dag dette, for NTNUI var rett og slett også et bedre lag enn RIL-herrene. De gjorde færre feil, hadde til dels flere gode avsluttere, samtidig som de jobba bra i forsvar og blokk.

RIL bør ha en del å gå på i alle faser av spillet, som i forsvar. I perioder var det svært rufsete.

NTNUI vant også det tredje settet, selv om hjemmelaget kom seg litt mer inn etter hvert. Det var imidlertid for sen på stillingen 18-23.

Det ble matchball på 18-24 og den benyttet laget seg av og dermed vant de settet 25-18 og kampen klart 3-0.

– Vi skal heve oss, og det er flere lag vi etter hvert skal vinne mot. Vi har Koll og Asker i neste runde, og Asker er et lag vi skal slå. Jeg tror i kommer til å heve oss etter hvert, sier Oftedal.

For Randaberg kan bare pila peker oppover, men etter tre kamper er det foreløpig ikke vunnet en eneste kamp.