Musiker Christer Knutsen: — har planene spikret for kommende år

Randabergbuen har gitt ut tre soloalbum, men trives best som medprodusent for andre artister og grupper. Nå legger musikeren snart ut på turné igjen, men denne gang er han ikke alene

|
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

KULTUR:

Han mestrer både piano og gitar, produserer musikk for Sivert Høyem og skal ut på turné sammen med Stein Torleif Bjella og Madrugada i tiden framover.,

— Det er utrolig kjekt å være en del av et større team, sier Christer Knutsen til Randaberg24.

Musikk har Knutsen drevet med helt siden ungdomsskolen, og glemmer ikke de morgensamlingene på Goa skole der han opptrådte for sine medelever. Da følte han seg som kongen på haugen.

— Det var tider det, og en tid jeg ikke glemmer.

Knutsen debuterte som soloartist i 2005, med albumet «Would You Please Welcome» som fikk gode omtale i Stavanger Aftenbladet.

https://open.spotify.com/album/5rcr2mn4E2mCjJV9dwW1yT?si=qXlyen6nSPmTmJ7XhNYKlw

Siden den gang har Knutsen gitt ut to album innen country/pop/folkemusikk, vært medlem av bandet Tumbleweed som ble nominert til Spellemannprisen i 2003, og bidratt som musiker for Thomas Dybdahl, Geir Zahl, Aslak Dørum, Sivert Høyem og Torgeir Waldemar.

— Jeg savner selvsagt å spille inn låter selv, men det er noe med det å være i et større team. Blir nok en god stund til jeg gir ut noe eget.

I løpet av sine år i musikkbransjen trekker Christer Knutsen spesielt fram en ting. Han er nemlig mest stolt over låten han skrev sammen med Sivert Høyem. Singelen fikk gode omtaler i avisene.

https://open.spotify.com/track/4WCpAOgtcEvrPF43hXsZrJ?si=d4XnwXNcQS2svmZd53vNqA&context=spotify%3Asearch%3Amy%2520thi

Framover skal Knutsen pre-produsere låter og øve sammen med Madrugada som han drar på turné sammen med fra februar 2022. I tillegg skal Christer Knutsen ut på høstturné med Stein Torleif Bjella. Så det er mye som skjer i livet til Randabergbuen for tiden.

— Det er mye spennende som skjer framover, sier Knutsen og avslutter.

— Jeg har det utrolig kjekt, men savner selvfølgelig tiden Randaberg.

Christer Knutsen samarbeidet også med Marie Munroe (Hilde Marie Kjersem). De deltok på hverandres soloutgivelser og opptrådte sammen i Sivert Høyems band. De innledet samarbeid i 2004, men det var først i 2012 de ble en duo.

Publisert: