Auksjonarius klar på Randabergslettå

Auksjonariusduoen Hjelm og Håland er klare for å auksjonere bort ting på Randabergslettå

Spent: Arrangørene gleder seg til å auksjonere bort ting på slettå.||Klare: Hjelm og Håland er klare for å by på både humor og alvor som auksjonariuser for dagen.|
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

HØSTAUKSJON: 

Det er mye som skal auksjoneres bort på Randabergslettå idag, lørdag 23. oktober. Rogaland Elektro, H2 rør og Maskin og verktøy er arrangører av den tradisjonelle auksjonen. I fire år har Lars Inge Håland og Pål Hjelm vært auksjonarius for det svært populære arrangementet.,

— Vi gleder oss til dette, og er fornøyd med været som er meldt, sier Hjelm.

Planen for dagen er å både kjøre den amerikanske og norske modellen innen auksjon.

— Den amerikanske modellen begynner med høy pris, mens den norske modellen begynner med lav pris, forklarer Håland engasjert.

 Lars Inge Håland og Pål Hjelm er klare for å by på både humor og alvor som auksjonariuser for dagen.

Hjelm har forberedt flere humoristiske innslag for dagen, mens Håland sin oppgave er å holde på alvoret underveis. De gleder seg begge til å ta imot gjester. Totalt er det sitteplasser til 250, noe som er 50 mindre enn årene før. Håland mimrer tilbake til 2019, da det nesten ikke var et sete ledig av totalt 300 stoler. Slik håper Hjelm og Håland det også blir i år.

— Vi håper det kommer mange og at de koser seg underveis, sier Hjelm og Håland i kor.

Det er flere ting som skal auksjoneres bort. En tilhenger, et akvarium og en robotplenklipper er bare noe av det som skal få ny eier. I tillegg tar de opp suksessen med at barn også kan by, men med samtykke fra deres foreldre.

— Vi håper selvfølgelig at foreldrene er med på det, for det er ganske artig når barn byr på ting, sier Håland med et smil.

For arrangørene er auksjonen årets høydepunkt og de har forberedt 20 liter med vaffelrøre og like mange liter med kaffe for anledningen. Dette for å lage en hyggestund folk sent vil glemme på slettå.

— Alle er velkommen og vi gleder oss til å møte folk igjen, avslutter begge.

Publisert: