Daglig leder Trond Randeberg i Rogaland Elektro AS.
Daglig leder Trond Randeberg i Rogaland Elektro AS. FOTO: RIL Fotball

Sponser hovedpremien: Heldig vinner får se Liverpool i aksjon

TRADISJON: RIL Fotballs basar er en årelang tradisjon. Loddbøkene er ute, og det samme er mer om årets hovedpremie, skriver RIL Fotball i en pressemelding.

Hovedpremien i basaren er som vanlig en fotballtur for to personer, denne gang til storkampen mellom Liverpool og Manchester United, en kamp som spilles på Anfield Road i Liverpool 19. mars 2022. Rogaland Elektro sponser Randaberg fotball med 25.000 kroner.

– Det er først og fremst det gode arbeidet Randaberg Fotball gjør for barn og unge i lokalsamfunnet som medfører at vi går inn som sponsor nå, og vi vet at basaren er en viktig inntektskilde for driften av klubben.

Rogaland Elektro er en av de største selskapene i sin bransje i Rogaland, og har de siste årene vokst gjennom oppkjøp av flere lokale bedrifter. Selskapet har 95 ansatte og omsatte i 2020 for 110 millioner kroner.

-Vi er godt fornøyd med å få med oss en så offensiv bedrift som Rogaland Elektro, og håper å kunne utvikle dette samarbeidet ytterligere i årene som kommer, sier daglig leder i Randaberg fotball, Edd Meby, som selvsagt oppfordrer alle om å kjøpe lodd frem til salget stopper 14. november.