• Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

HÅNDBALL:

Det var første seriekamp på halvannet år - noe som var merkbart fra start for begge lag. Nervøs åpning og til dels mye bom fra hjemmelaget i store deler av kampen.,

Det var Tastavarden som scoret kampens første mål. Randaberg slet innledningsvis og bommet på sine fem-seks første angrep.

Det skal også legges til at gjestene kom til kamp med et solid og godt forsvar. Det samme hadde også hjemmelaget.

— Har aldri sett så bra forsvar noen gang, er veldig imponert over det laget presterer. Vi skyter keeper god, men vi kommer til gode sjanser. Og treffer ikke på 100 prosent sjanser, sier trener Linda Fornes etter kampen.,

Først etter åtte minutter satt den aller første scoringen i serien denne sesongen. Linda Fjällstrøm Jakobsen fikk æren av å gjøre det foran rundt 100 tilskuere i Randaberghallen.

Det ble en målfattig kamp til håndball å være. Gjestene ledet 7-5 etter første omgang, og det ble heller ikke målfest de siste 30 minuttene.

Celin Støle Simonsen scoret to ganger for Randaberg i første seriekamp på halvannet år.

Tastavarden vant til slutt kampen 14-10, noe som er omtrent som et pauseresultat til å være håndball.

,—

Nå er det å jobbe med å få satt ballen i mål og ikke minst litt mer fart i angrep. Men sinnsykt deilig å være i gang igjen og vi henger ikke med hodet. Gleder oss allerede til neste kamp, avslutter treneren.

Neste kamp er bort mot Havørn 18. oktober.

KAMPFAKTA: 4. divisjon håndball, Randaberghallen,Randaberg - Tastavarden 10-14 (5-7),Randabergs lag: Eva Helen Larsen, Anine Brufjell Sangesland, Oda Skråmestø (1), Astrid Elene Engø (2), Amaile Goa Berge, Siri Vistnes, Tiril Elise Jacobsen (1), Celin Støle Simonsen (2), Lillian Tunge (1), Martine Skaugrud (1), Linda Fjällstrøm Jakobsen (2), Linda Gåserud Fornes og Liv Jorunn Hansen.,Utvisninger: Randaberg 2x2 min, Tasatavarden 1x2min,100 tilskuere