— På hull 5 kan du møte levende hindringer

Randabergs aller første frisbeegolfbane finner du i Vistvikveien 26, men du bør ikke være redd dyr…

  • Håvard Sande
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

FRISBEEGOLF: 

Regnskapsfører Bjørn Vistvik hadde knapt rørt en frisbee, men i påsken kom han over noen frisbeegolf-videoer på nettet. Snaue to måneder senere var tidenes første frisbeegolfbane på Randaberg et faktum.,

– Kom tilfeldig over noen greier på Facebook og Youtube

Under koronapandemien har frisbeegolf som sport hatt stor vekst, men det var ikke før ca. tre uker siden Randaberg fikk sin første bane. Banen er på et gårdsområde og har 9 hull.

– Jeg hadde aldri spilt det før, men kom tilfeldig over noe greier på Facebook og Youtube. Jeg tenkte at dette er nok noe for meg. Jeg fikk også høre at frisbeegolf var verdt å satse på. Dermed var det bare å bestille inn kurver. Noe må jeg jo bruke gården til.

Levende hindringer på hull 5

Gården på 120 mål blir ikke drevet av Vistvik selv, men leier den ut. Frisbeegolfbanen går rundt de dyrkede markene, men om du skal prøve banen, bør du ikke være redd dyr. På hull 5, som er det lengste hullet, kan du møte på tjuefem beitende kyr.

– Det er koselig med litt publikum, sier Vistvik med et lurt smil.

Gratis og åpent 24/7

Det er ikke dyrt å spille frisbeegolf.

– Foreløpig er det gratis og åpent 24/7. Det har vært noen innom hver dag. Meningen er at folk skal ta med sine egne frisbee-er, men jeg har noen liggende som kan lånes ut også, forteller Vistvik.

På hvert hull er det skilt laget av Vistvik selv, som viser hvordan banen ser ut. Du kan finne mer info på Facebook-siden hans

Vistvik Frisbeegolf

. Banen finner du også i appen

UDisc Frisbeegolf.

Vistvik Frisbeegolf.

Klarer du banen på trettifire kast har du klart banen på par. Etter at Vistvik har gitt meg omvisning på banen viser han meg sitt neste prosjekt.

– Nå skal det lages store sjakkbrikker sier han. Noe må jeg finne på her på gården. Jeg er jo allergisk mot alt som har med dyr å gjøre. Det er gøy å ha noen prosjekter, smiler han.

Da er det bare å dra til Vistivikveien 26 og prøve ut Randabergs aller første frisbeegolf-bane.

Publisert: