Kommentar fra Randaberg24: Vel blåst! - dette trengte vi

— Vi er lei pandemi – faktisk drittlei, både å høre, se og lese om det.

ARRANGØRER: Uten Per Erik Haga og Morten Andersen ville det ikke blitt noe Randabergfjellet Live. — Det er godt det finnes slike positive personer som virkelig tar et tak, skriver redaktøren i denne kommentaren.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

KOMMENTAR:

Det har for ganske mange vært en innholdsrik helg hvor mye har skjedd på Randaberg, enten det har vært konserter eller løping.,

Nyvinningene Randabergfjellet Live og Randabergfjellet Opp må sies å ha vært en suksess. Takk til de som dro dette i gang, i første rekke gjelder det Per Erik Haga, Morten Andersen og Grødem Runners.

Samtidig glemmer vi selvsagt ikke de mer enn 100 frivillige som har stått på hele helgen. Det gjelder både speidere, sanitetskvinner og alle andre som tok et tak i dugnaden.

Vi trengte å komme oss ut litt blant folk, etter at mange har sittet inne i snart halvannet år.

Vi er lei pandemi - faktisk drittlei, både å høre, se og lese om det.

Derfor var det befriende å se at det er fullt mulig å arrangere ting som dette, hvor det faktisk var samlet flere hundre mennesker til flotte arrangemnter - der hvor scenen fredag og lørdag var plassert ut mot havet og målgang ved porten, ved den tidligere militærforlegningen, søndag formiddag.

Her var det en helg med både musikk- og idrettsglede hos voksne, men også 250 barn som søndag koste seg gjennom løypa rundt Randabergfjellet.

Helgens arrangementer er ganske sikkert kommet for å bli - og takk for det. Neste år er Randaberg kommune 100 år.

Kanskje kommer Kong Harald, med følge - men det skal også arrangeres på Randabergfjellet. Det blir festivalhelg som det var denne helgen.

Dyktige arrangører sørger for at dette stedet er egnet for slike arrangementer. Omgivelsene kan knapt bli bedre, bare temperaturen kan det.

I helgen fungerte det meste, arrangøren sitter med gode tilbakemeldinger. Ting kan selvsagt alltid bli bedre, men når det skal evalueres vil det være langt flere plusser enn minuser, for dette var særdeles vellykket.

Vel blåst til alle involverte!

Per Thime,Redaktør, Randaberg24

Publisert: