Kommunestyret takket avtroppende Rogfast-sjef for innsatsen

Tor Geir Espedal er avtroppende Rogfast-sjef. På kommunestyrets siste møte ble det blomster og takk fra ordfører Jarle Bø.|DET BYTTES: Oddvar Kaarmo (t.v.) er ny Rogfast-sjef, mens Tor Geir Espedal er avtroppende sjef. FOTO: Per Thime
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

— TAKK SKAL DU HA:

Da kommunestyret torsdag hadde siste møte før sommerferien var det invitert en spesiell gjest.,

Tor Geir Espedal er avtroppende Rogfast-sjef, men har i mange mange år vært engasjert i flere store veiprosjekter.

For over 30 år siden ledet han utbyggingen av Rennfast. Siden har han vært vegsjef i Rogaland, direktør for Rogaland Kollektivtrafikk (FKF) - dagens Kolumbus, deretter prosjektleder for Ryfast, og så prosjektleder for Rogfast.

Nå er det snart slutt, for pensjonisttilværelsen venter. Men før han gir seg skal han levere stafettpinnen videre for Rogfast-jobben.

Oddvar Kaarmo (53) er ansatt som ny prosjektleder på E39 Rogfast.

https://randaberg24.wpengine.com/2021/06/11/jeg-blir-med-til-apningen-og-vel-sa-det/

— Jeg har med noe som kanskje kan glede dere, men som for noen har vært kjenten stund. Det gjelder luftetårn ved golbanen som det har vært snakket om. I øyeblikket ser det ikke ut som det blir noe av det der, sa Espedal.

Det er ikke så ofte det applauderes i kommunestyresalen, men da var det tid for litt klapping, for dette var det en del som ikke hadde fått med seg. Det var snakk om lufteutslipp for eksos.

Med seg hadde han også en god presentasjon om hele prosjektet. Estimert byggetid er fortsatt 10 år, noe som betyr at man kan kjøre gjennom i 2031.

Med hjem ble det både applaus og blomster fra Randaberg kommune.

Publisert: