TALENT: Lester Mitchell hadde en god sesong for Randabergs A-lag. Neste år er det nye muligheter. |I GANG: Lester Andualem Gundersen Mitchell og Adrian Wasbø spiller for juniorlaget, men sistnevnte spilte ikke. Han var én av åtte spillere som var i karantene etter klassetur. Her fra trening med A-laget for noen uker sider. FOTO: Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

FOTBALL:

Endelig er også juniorlaget i gang med kampsesongen. Mandag kveld var det nemlig NM-kvalik på bortebane mot Vardeneset.,

Det er imidlertid ikke bare å spille kamper i disse tider. Før kampen var det klart at hele åtte av RIL-spillerne var i koronakarantene. VBK hadde også flere spillere i karantene, men begge lag stilte fulltallig og med spillere på  benken.

Så til kampen som ble spennende og innholdsrik. Randaberg var det beste laget i første omgang, og det var derfor fullt fortjent at laget tok ledelsen syv minutter før pause.

RIL fikk straffespark - noe som Paal Vistnes gjorde seg klar for. Han scora, satte ballen til høyre for keeper og dermed gikk RIL-juniorene til pause med 1-0 ledelse.

Målscorer Vistnes kom i fokus etter 58 minutter. RILs spillere og ledere mener det var omdiskutert da han fikk rødt kort og måtte ta turen i garderoben. Dommeren mente han felte en VBK-spiller som siste mann, mens man i RIL så to andre RIL-forsvarere bak Vistnes, men rødt kort ble det.

,Hjemmelaget presset på for utligning, men etter 60 minutter kontrer Randaberg på deres høyreside. Et flatt innlegg blir slått inn i feltet og der kliner

Lester A. Gundersen Mitchell ballen i krysset.

Lester er 17 år, men talentet markerte seg altså på dette viset med 2-0 målet. Det var imidlertid ikke over, for VBK slo tilbake, reduserte til 1-2 kvarteret før slutt.

Flere mål ble det ikke, så dermed er RIL-juniorene videre i NM. Det ble en god start på sesongen da den endelig kom i gang. Ventetiden var over.